Onderhoud & renovatie

Voor het onderhoud en renovatie van uw woning of bedrijfspand bent u bij aannemersbedrijf Meerbouw Pijnacker aan het juiste adres.

Onderhoud   Renovatie

Ramen, deuren, kozijnen en glas

Meerbouw Pijnacker kan worden ingeschakeld voor onderhoud, reparatie en vernieuwing van ramen, deuren, kozijnen en glaswerk. Wilt u uw houten kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen? Bel ons. Wij kunnen met ons eigen team en uitgebreid netwerk van specialisten altijd zorgen voor het product en de werkwijze waar u naar op zoek bent. Zo worden we vaak ingeschakeld voor het plaatsen van isolatieglas, nieuwe deuren en inbraakbeveiliging, het verhelpen van houtrot en tochtwering.

Gevelonderhoud, isolatie en -renovatie

Zijn de gevels van uw woning of bedrijfspand aan onderhoud toe? Wij kunnen de gevels van uw pand reinigen, opnieuw isoleren / impregneren of volledig renoveren. Voor alle mogelijke vormen van metselwerk hebben we de specialisten in huis.

Onderhoud & vernieuwing daken en dakgoten

Lekkage voorkomen? Dan is het periodiek onderhoud van uw dak en dakgoten zeker aan te raden. Meerbouw Pijnacker kan dit onderhoud voor u verzorgen. We maken de dakgoten schoon en kijken naar de status van de dakbedekking. Waar nodig kunnen we het dak renoveren, isoleren en / of volledig vernieuwen (dakbedekking & dakpannen). Zo voorkomt u lekkages! Ook voor aanleg van groene daken kunt u bij ons terecht.

Wand- en plafondafwerking

Ook voor het vernieuwen van uw wand- en plafondafwerking kunt u Meerbouw Pijnacker inschakelen. Zo kunt u bij ons terecht voor het vernieuwen van tegelwerk, zowel in keuken als sanitair en zowel wand- als vloertegels. Maar ook voor het strak laten stucen of bijvoorbeeld spuiten (spackspuiten) van uw muren en / of plafonds belt u Meerbouw; wij beheersen al dergelijke disciplines, evenals het aanbrengen van latex (sauzen) of bijvoorbeeld glasvlies-behang.